RENT A CAR SMEDEREVO

RENT A CAR SMEDEREVO

Rent a car Smederevo predstavlja agenciju za iznajmljivanje vozila u Smederevu. Zahvaljujući Svoje poslovanje temeljimo na brzoj i kvalitetnoj usluzi. Tačnost i preciznost pre svega uz mnoge pogodnosti i popuste za naše klijente. Svojom ažurnošću trudimo se da za Vas postanemo sinonim sigurnosti i odgovornosti! Na Vama je da odaberete auto koji odgovara vašim potrebama.

ZAŠTO SE ODLUČITI BAŠ ZA NAS NAS?

Zato što nudimo najbolje usluge po veoma pristupačnim cenama. U našem interesu je da vaš put i korišćenje naših vozila prođe u najboljem mogućem redu, kao i da nam se ponovo vratite. Dakle, cilj nam je da zadovoljimo potrebe naših korisnika. Imamo ljubazno i stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom. Naš korisnički servis je dostupan 24 časa i pružićemo vam sve informacije koje bi vas mogle interesovati o zakupu vozila. Možemo vas posavetovati o izboru automobila iz našeg voznog parka, koji će biti prilagođen vašim potrebama i finansijskim sredstvima. Tu smo za vas bilo da vam je potrebna neka usluga vezana za traženje smeštaja, ili da vas posavetujemo koje biste sve turističke atrakcije mogli da obiđete. Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, pod uslovom da obe strane ispoštuju ugovor. Zbog profesionalnosti, stručnosti, efikasnosti i želji da svakom korisniku pružimo jedinstveni ugođaj dobijamo veliko poštovanje od naših korisnika, a možemo se pohvaliti i sa određenim brojem stalnih klijenata. Ponosimo se našim radom i trudimo se ne samo da ga održimo na istom nivou, već i da se razvijemo i još bolje razumemo zahteve i potrebe naših korisnika.
Renta Car Smederevo!

NAŠ VOZNI PARK

Možemo se pohvaliti veoma raznolikim voznim parkom. Imamo automobile najnovije generacije, kao i nešto starije modele, za one koji bi da uštede. U našem voznom parku se nalaze automobili sa automatskim i ručnim menjačima, one koje pokreće dizel ili benzin, a u ponudi imamo čak i hibridna vozila. Sva vozila imaju klimu, 4 ili pet vrata i pet sedišta. Pogledajte specifikacije svakog vozila i odaberite koji će najviše odgovarati vašim potrebama. Za porodice se uvek preporučuje da uzmu veći automobil, sa velikim gepekom, da bi svima bilo udobno i komotno, a i da bi ste mogli smestiti sve svoje stvari. Ako, pak, automobil koristite sami, onda se preporučuje iznajmljivanje manjeg automobila, tako ćete ujedno i lakše naći parking mesto. Cene iznajmljivanja variraju od godišta, veličine i modernosti vozila. Ako vozilo koristite više dana, dobijate posebne popuste. Najveće povoljnosti ostvarujete iznajmljivanjem vozila na 25+ dana.
Prilikom rentiranja vozila nemate skrivenih troškova, SVE je uključeno u cenu:

- FULL kasko osiguranje(bez učešća u šteti)
- Neograničena kilometraža
- Pomoć na putu 24h
- Sva dodatna oprema (GPS, dečije sedište, lanci za sneg)